Laatste jaar Carnaval in Dieringerdurp

 

Al jaren loopt de carnaval in Dieringerdurp terug. Op 24 oktober is daarom tijdens de jaarlijkse ledenvergadering besloten dat dit het laatste jaar is voor carnaval in Dieringerdurp. Nog één keer één groot feest voor jong en oud! Bent u er bij?

 
Prinsbekendmaking

Vrijdag 14 november heeft Prins Cornelis II (Corney Klaver) zijn Prinses aan het publiek voorgesteld. Wendy van Berkel staat dit jaar als Prinses Wendy aan de zijde van de laatste Prins van het Dieringerdurp. Adjudanten Hans (Hans Groot) en Paul (Paul Deken) ondersteunen het Prinselijke paar. Ze staan te trappelen om van dit laatste carnavalsseizoen in Dieringerdurp een groot feest te maken! Doet u ook mee?

 

Gezellige installatieavond

Tijdens de installatieavond zorgden Ricardo Vlaar en Pepijn de Groot dat de voetjes van de vloer gingen. Na de installatie van het Prinselijk trio werd de enthousiaste gelegenheidsraad geïnstalleerd. 

 

Wagenbouw/stalling

Als vereniging zouden wij het fantastisch vinden als we Carnaval in Dieringerdurp kunnen  afsluiten met een indrukwekkende optocht op zondag 15 februari. Wij willen graag bemiddelen tussen wagenbouwers en stalling. Wilt u een wagen bouwen of wilt u ruimte daarvoor beschikbaar stellen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard hopen wij dat loopgroepen, paren en enkelingen ook in grote getale aanwezig zullen zijn.

 

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u uw steentje bijdragen aan de organisatie van dit laatste carnavalsjaar in Dieringerdurp? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Alaaf, het bestuur van Carnavalsvereniging De Dieringerdurpers

Laatste nieuws