Prins & Prinses 2015

DSCF0306-bew2 site

Beste Dieringerdurpers,

Ik hoef mij niet meer voor te stellen dacht ik zo. Een beetje Dieringerdurper kent mij al. Het is alleen heel erg jammer dat het voor (dit moment) het laatste carnavalsjaar zal zijn. Toch ben ik blij dat ik nog een jaartje Prins mag zijn samen met Prinses Wendy, die geen moment twijfelde toen ik haar vroeg om Prinses te worden. In de aanloop naar het carnavalsgedruis heeft mijn Prinses het erg druk met vakantie vieren, wat ze overigens wel verdiend heeft. Daarom heb ik een stand-in Prinses in de vorm van mijn eigen vrouw Monique. 

Desondanks gaan wij Prinses Wendy, Prinses Monique, mijn adjudanten Hans en Paul, het bestuur en mijn persoontje een te gek afsluitend carnavalsjaar vieren. 

Tot ziens, in onze leutbunker

Prins Cornelis de tweede
Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf

  

Beste Dieringerdurpers,

Mijn naam is Wendy van Berkel, geboren en getogen in Hoogwoud en momenteel werkzaam bij tuincentrum de Boet. Ik ben altijd een grote liefhebber van carnaval geweest, dus toen Prins Cornelis II mij vroeg zijn Prinses te zijn hoefde ik niet lang na te denken... Sinds mijn vroegste jeugd zijn er foto’s van mij in diverse uitmonsteringen, de een beter geslaagd dan de andere... Eerst via school en de Inka’s, later ontdekte ik ook de dikke dinsdag. Ik kan me nog goed de gloriejaren herinneren met de bonte carnavalstrein en de dikke dinsdag. Het werd zo druk dat de kroeg te klein werd, zodat er zelfs een verbod werd ingesteld op het verkleed komen in kostuums gemaakt van grote dozen.... waarna het jaar erop de helft als doos verkleed kwam!

Helaas neemt de animo voor dit mooie feest al jaren af, zodat we dit jaar de -voorlopig- laatste carnaval vieren als Dieringerdurpers. Hopelijk komt er in de toekomst een nieuwe groep vrolijke fransen die het carnaval weer nieuw leven in willen blazen! Wij maken er in ieder geval ook dit jaar weer een feestje van! Hopelijk kom ik U één dezer dagen ergens tegen.
Tot dan! Alaaf!!!
Liefs Prinses Wendy